Referenties

Leerlingen over Kontrast Verkeersopleidingen

geslaagde leerling

"Ik ken Renny al bijna 10 jaar. Voor mij was de keuze om bij hem en Kontrast mijn motorrijbewijs te gaan halen al gauw duidelijk. Renny geeft op z'n geheel eigen wijze les waarbij de leerling zich snel op z'n gemak voelt. Door de juiste balans tussen complimentjes en het af en toe geven van een "standje" voel je je bij Renny al heel snel vertrouwd en veilig. Wil je snel je motorrijbewijs halen en een goede instructeur die ondanks zijn grote stoere uiterlijk een klein hart heeft dan moet je bij Kontrast zijn en vragen naar Renny als instructeur! Met vriendelijke groeten, Rutger Mooij"

geslaagde leerling

"Beste Renny, Super bedankt voor de rijlessen. Ik heb hele goede lessen van u gehad, veel van u geleerd, waardoor ik mijn rijbewijs in 1x heb gehaald ! Soms kon u een beetje streng zijn, maar dat was helemaal niet erg want dit had ik zeker nodig. Ook heb ik veel gehad aan de duidelijke aanwijzingen Renny ik heb een super leuke tijd gehad. Ik vond het erg leuk en heb met veel plezier gereden. Bedankt Renny! Groet Roos"

geslaagde leerling

"Heb nu en me autorijbewijs en motorrijbewijs bij Kontrast gehaald. Was een hele gezellige tijd waar ik snel doorheen ben gegaan door de duidelijke lessen. Top rijschool! Aanrader voor iedereen!"

geslaagde leerling

"Ik ben begonnen bij Natalia met rijlessen. Zij heeft mij voor het eerst kennis laten maken met het besturen van een auto. Samen met Natalia heb ik een super leuke tijd gehad. Leuke gesprekken en de zelfde soort meningen hebben over bepaalde dingen die gebeuren. Na een aantal lessen werden mij rijstessen overgenomen door een andere rijinstuctcor genaamd Renny. Met Renny kun je altijd wel lachen in de auto, hij maakt er altijd wel een feestje van. Na een goede aanpak van Renny en Natalia is het mij dan eindelijk gelukt. IK HEB MIJN RIJBEWIJS! Misschien niet in 1 keer gehaald, maar daar gaat het niet om, want ik heb mijn rijbewijs eindelijk. Nog een keer wil ik Renny en Natalia bedanken voor al het geduld wat ze met mij hadden en natuurlijk de leuke lessen. Als je een goede rijschool wilt voor autorijlessen, is dit zeker een goede aanrader!"

geslaagde leerling

"Hey Rennie! Hierbij het appje voor op de site. Ik wilde rijlessen, maar dan komt het moeilijkste. Het kiezen van de rijschool! Ik heb gekozen voor Kontrast. Ik ben ontzettend blij met mijn keuze! Ik had Rennie als instructeur. Ik heb hele goede lessen bij hem gehad, veel van hem geleerd en dat heeft geresulteerd in mijn rijbewijs!! Ook heb ik een paar keer rijles gehad bij Nathalia. Nathalia is ontzettend lief, maar ook streng en rechtvaardig! (Wat ik stiekem wel een beetje nodig heb). Bij Rennie draait het om eerlijkheid! Als je iets verkeerd doet zegt hij het en verbeter je het samen, maar ook als je het goed doet krijg je het te horen! Net zoals het motto ben ik in 1 keer geslaagd!!! Rennie en Nathalia, heel erg bedankt voor de goede lessen en ik zal voorzichtig rijden"

geslaagde leerling

"Opeens weet je het! Je wilt je motorrijbewijs halen… Ik ben iemand die de afgelopen 10 jaar over die N207 en A4 heb moeten rijden en dat doe ik al heel lang zonder er echt erover na te denken. Ik moest toch naar Amsterdam dus druk maken had geen zin. Maar ergens in 2015 is er iets bij me veranderd- zeg maar gerust geknapt - en ik had er geen zin meer in om file te blijven rijden. Er zat maar één ding op in mijn optiek en dat was aan mijn motorrijbewijs beginnen en die ellendige files omzeilen. Dat moment is nu 4 maanden geleden en ik heb vandaag - 25 januari – mijn praktijk gehaald. Alles in één keer gehaald, netjes achter elkaar. Het had overigens wel sneller gekund dan die 4 maanden maar ik wilde het onderdeel voor onderdeel halen te beginnen met theorie, dan de bijzondere verrichtingen en dan het praktijkexamens. Anders loop je weer te stressen als je je al vastlegt op je praktijk dat je die andere 2 onderdelen eerst moet halen. Ik heb gekozen om bij de instructeur Rennie te lessen, ik had goede verhalen gehoord over hem. Hij is streng en zorgt dat je echt gefocused bent op wat je moet doen. Hij is pas tevreden als je de oefeningen echt onder de knie hebt en laat je oefenen totdat het gaat zoals hij vind dat de oefening moet. Hij laat je ook echt pas stoppen als je een laatste goede oefening hebt gedraaid, je moet dus positief en met vertrouwen afsluiten. Ik ben in ieder geval ontzettend blij dat ik klaar ben maar zeer zeker ook met mijn keuze voor Rennie en Kontrast. Uiteraard ieder zijn ding maar voor mij werkte het perfect en ik was in 15 lessen klaar Groet, Lian"

geslaagde leerling

"Ik ben geslaagd voor mijn auto en motorrijbewijs heb echt een top tijd gehad bij Renny ik ging altijd met heel veel plezier naar de lessen toe kon super erg lachen met Renny maar wanneer het moest waren we serieus. Zelf heb ik heel veel inzicht gekregen in het verkeer en gevaren leren kennen daar was Renny altijd extra scherp op. Bij Kontrast is je instructeur niet alleen je leraar maar ook je vriend. Bedankt voor de mooie tijd en het leren rijden op de juiste manier. Groeten Niels Boxma."

geslaagde leerling

"Na een paar jaar wachten toch eindelijk begonnen aan mijn A2 motorrijbewijs. Ik was bang dat het heel moeilijk was, maar met hulp van Renny ging het steeds beter. Ongeacht de omstandigheden hielden we vol en dat leidde tot mooi resultaat. Beide examens in 1 keer gehaald. De duidelijkheid, tips en ervaringen van Renny zorgde voor een fijne, leerzame en leuke tijd bij Kontrast. Over 2 jaar zal ik zeker terug komen voor mijn A rijbewijs, bedankt Rennie. Voor iedereen echt een aanrader. Groetjes, Christine"

geslaagde leerling

"Beste Rennie en Natalia, Echt super bedankt voor de lessen, je was streng maar rechtvaardig. Wat ben ik blij zeg met zoveel angst voor examens heb ik hem toch gehaald. Elke keer als ik theorie examen moest doen stopte ik met rijden en toch kon jij mij weer motiveren om verder te gaan. Ook met de rijlessen we hadden examenen ingeplant en ik wilde meteen niet meer lessen maar je stond gewoon voor me deur je gaf me dat ene zetje wat ik nodig had om over de angst heen te stappen. Wauw dankje wel voor de lessen die je me gaf want ik heb hem nu in me pocket dat ene papiertje. Echt super kan jullie niet genoeg bedanken. Ik wens jullie en Kontrast het beste toe. Met vriendelijke groet, Alicia"

geslaagde leerling

"Zo gezegd zo gedaan, 'even je motorrijbewijs halen'. Eenmaal begonnen met een proefles komt de gezelligheid en enthousiasme van instructeur Renny je tegemoet. Wil jij een instructeur die eerlijk, direct, gezellig en boven alles goed les kan geven. Begin bij Renny met je motorrijbewijs halen. Je hoeft niks aan te schaffen, een belletje en je rijdt op een perfecte motor. Een dikke duim omhoog voor Kontrast en veel dank aan Renny. Gr. Marvin"

geslaagde leerling

"Kontrast in 1 woord geweldig! Autorijbewijs gehaald en nu ook me motorrijbewijs! het was een gezellige en leuke tijd. De lessen waren altijd duidelijk en leerzaam en zo heb ik me rijbewijs ook in 1x gehaald! Voor mensen die nog een rijbewijs moeten halen STOP met zoeken naar een rijschool!! Kontrast daar moet je zijn! Nick "

geslaagde leerling

"Vandaag hebben we het geflikt Rennie! Ik ben geslaagd en dit mede door al jouw energie, ervaringen, kennis, stimulans, geduld en bovenal het mee leven met je leerlingen! Je kent elke leerling persoonlijk en je vergeet nauwelijks iets van ze! Dat zorgt voor vertrouwen! Rennie en Natalia (aan het begin), de vele (altijd gezellige) ritjes die we richting Leiden hebben gemaakt waren het waard! Zoals je altijd zei, straks als je het papiertje hebt Jeanien, ben je alles vergeten! En ik moet je zeggen, je hebt gelijk! Bedankt voor alles Kontrast! Gr Jeanien."

geslaagde leerling

"Vandaag is mijn grootste droom uitgekomen! Ik ben zojuist 'ineenkeer' geslaagd voor mijn motorrijbewijs!!! Mijn geluk kan niet op! Rennie, ontzettend bedankt voor alle leuke, leerzame lessen, ik heb ervan genoten!! Groetjes Dianne Lucas"

geslaagde leerling

"In 1 keer geslaagd bij Lisette! Ik kan mij geen betere rij-instructrice voorstellen! altijd gezellig en heel leerzaam, super bedankt, je bent de beste! Groetjes Phlox Poot"

geslaagde leerling

"Na een overstap warm ontvangen door Lisette. De positiviteit en het geduld hebben er voor gezorgd dat ik met meer rust en zekerheid kon rijden. Eindelijk geslaagd, dus nu lekker zelf rijden. Dank je wel lieve Lisette! Groetjes Maaike"